Η ιστορία μας

Ένα προϊόν πρέπει να αφηγείται μια ιστορία!

Η δική μας ιστορία και  του τόπου μας, ξεκινάει πολλές δεκαετίες πριν, όταν οι Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να προσέλθουν κατά κύματα στην Ελλάδα. Η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας υποδέχθηκε αρκετούς πρόσφυγες και δημιουργήθηκαν αντίστοιχα χωριά, ένα από τα οποία είναι και ο Ταξιάρχης. Οι πρόσφυγες του Ταξιάρχη έφεραν μαζί τους την ποικιλία σύκων Σμυρνέϊκη και έκτοτε καλλιεργείται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Αποτελεί ισχυρή πεποίθηση μας ότι η καλλιέργεια και φροντίδα της γης, πρέπει να πραγματοποιείται με φυσικές μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Στόχος μας είναι ο καρπός που συλλέγουμε από τα δένδρα συκιάς, να διατηρεί τη φυσική γεύση και γλυκύτητα του και να φτάνει στον καταναλωτή με τη λιγότερο δυνατή επεξεργασία.

Οι αξίες μας: Σεβασμός στο ΠεριβάλλονΑνώτερη ΠοιότηταΠελατοκεντρική Προσέγγιση.

Τα αποξηραμένο σύκο είναι ένα προϊόν με μακρά παράδοση, την οποία έχουμε την τιμή και τη χαρά να συνεχίζουμε. Η οικογένεια μας, απόγονοι προσφύγων της Μικράς Ασίας, σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην ιστορία!

Decision trees are a relatively straightforward way to make products essay service that seem adaptive.